MUVO na djelu

Vozilo koje je prikladno za širok raspon zadataka i može se upotrebljavati tijekom cijele godine zahvaljujući robusnom, jedinstveno dizajniranom podvozju, pametnom tehničkom rješenju i širokom rasponu priključaka
 • Snaga

  Zahvaljujući optimalnoj raspodjeli opterećenja osiguranoj dizajnom vozila, motoru od 109 KS i hidrostatskom pogonu, vozilom je lako upravljati i manevrirati.

 • Upravljivost

  Male dimenzije od samo 1.310 mm širine i 2.060 mm visine omogućuju upotrebu vozila MUVO u malim i uskim prostorima. Kompaktnost, u kombinaciji s naprednim sustavom upravljanja, upravljanjem na sva četiri kotača i minimalnim radijusom okretanja, daje ukupno izvrsnu upravljivost.

 • Sigurnost

  Snažna prednja radna svjetla iznad vjetrobranskog stakla, dodatna svjetla za smjer na prednjoj i bočnoj strani vozila, zvukovi upozorenja pri vožnji unatrag te jedna ili dvije snažne rotirajuće svjetiljke omogućuju maksimalnu vidljivost u najtežim vremenskim uvjetima. To čini MUVO sigurnim mjestom za rad u cestovnom prometu, čak i pri obilnim snježnim padalinama ili gustoj magli.

 • Udobnost

  Položaj za sjedenje, velike staklene površine, klima-uređaj, grijanje prednjeg vjetrobranskog stakla i sofisticirana tehnička rješenja jednostavna za upotrebu s centralnom upravljačkom pločom omogućuju sigurnu i udobnu upotrebu vozila MUVO nekoliko sati čak i u najtežim radnim uvjetima, npr. u hladnim zimskim noćima s puno snijega.

 • Multifunkcionalnost

  MUVO se može upotrebljavati u razne svrhe tijekom cijele godine, ali i za različite vrste čišćenja snijega, na primjer, sa snježnim plugom, snježnom četkom ili čak frezom za snijeg.

 • Robusnost

  S ojačanim čeličnim podvozjem i najvećom težinom na prednjoj osovini, MUVO ima gotovo savršenu raspodjelu težine. Stoga MUVO ima sve preduvjete za montiranje više priključaka istovremeno, kao što su snježni plug i posipač.

 • Vidljivost

  Veliko panoramsko vjetrobransko staklo, potpuno staklena vrata i grijani retrovizori omogućuju dobar pregled i sigurnu kontrolu rada priključaka ispred, iznad i ispod kabine.

 • Za svaki teren

  Kompaktne dimenzije, napredni sustav upravljanja i mogućnost uspona do 40 % osiguravaju da se MUVO može lako nositi s teškim terenima, kao što su staze u parku i slično. Osim toga, standardne gume za sva godišnja doba mogu se zamijeniti gumama 315/55 R 16 MPT, koje imaju uzorak gaznoga sloja za visoku vuču kako bi se osigurala mobilnost na mekoj podlozi.

 • Troškovna učinkovitost

  Svaki MUVO dolazi s besplatnom uslugom zaštite podvozja voskom. Ovaj dodatni napor važan je za zaštitu vozila od korozije kada dođe u dodir sa soli tijekom zimskog održavanja.